▲好大反差呀!

無綫熱播劇集《波士早晨》中藝人何傲兒「自毀」犧牲靚女形象,以醜女形象扮演李佳芯妹妹,令唔少網民紛紛討論,正反兩方各持己見,有網友指見到何傲兒扮演醜女竟然話食唔落飯,亦有網友為佢抱不平:「咁樣醜化傲兒好似好唔抵,感覺係咪有心整蠱人!」平時出席活動靚靚示人嘅何傲兒,唔介意公開扮醜嘅過程,仲見佢開心晒V,似乎好享受做醜女角色!

▲平日何傲兒都以最佳狀態示人。

▲公認係一個靚女~

角色令傲兒內心成長

今次引起網民討論,何傲兒接受東網訪問話好多謝大家,會繼續努力,她說:「一定係多謝無綫同監製畀一個咁好嘅機會我,令我演技同扮相都有更大突破,其實呢個角色令我內心成長咗好多,好多謝網民關注,仲收到好多朋友叫我繼續加油,無論自己身在任何崗位同位置都會繼續努力。」

▲今次認真大犧牲呀!

離開無綫前最後作品

講到《波》劇係何傲兒離開無綫最後嘅作品,依家睇番係咪感觸良多?她說:「當然有啦,始終喺呢個大家庭屈指一算都有八年,我仲記得離開公司嘅最後一日,自己都仍然拍攝緊呢部劇,最深刻就係拍緊最後一個鏡頭,眼淚喺心裏面流出來,其實同劇演員都唔知我係最後一日,除咗監製之外。亦係因為呢個角色咁特別,令我更加確定自己係好鍾意演戲,所以我好愛『阿鳳』(指角色名)。」何傲兒話雖然離開咗無綫,但仍然都有同同劇嘅演員聯絡:「套劇出街之後自己有睇番開工時同大家影嘅相,又諗番起工作時嘅點點滴滴,覺得好溫馨同開心,忍唔住Send番相畀佢哋,都希望我哋喺唔同嘅崗位都搵到發揮自己嘅空間啦!」

来源: on.cc


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~

Like Rojaklah TV Facebook!随时观看Video,给你Happy给你FUN❤

Comments

comments