31歲的 樂瞳 (原名龔茜彤) 在無綫捱足十年得個桔,早前劈炮唔續約,高調發表離巢宣言:「呢十年我搵唔到錢!」回復自由身後事業自己話事,樂瞳告別妹妹仔形象,推出處女寫真集《See La Cilla》,大騷魔鬼身材!依家靚相率先睇!

樂瞳 學生妹深入民心

入行多年的 樂瞳 嬌小可愛,長得一張清純童顏,11年時憑《點解阿Sir係阿Sir》的反叛學生妹角色成功入屋。但可能學生妹印象太深入民心,樂瞳每每獲派的角色都不外乎學生妹或者一啲楚楚可憐的少女之類,發揮不大,一直徘徊三線,難怪萌生去意!

「童顏巨乳」不得了

不過校服妹妹的背後, 樂瞳 其實隱藏住一副姣好身材,名副其實是宅男至愛的「童顏巨乳」!樂瞳亦相當識做,不時在社交網站大派福利,三點式泳衣夠晒吸睛,不過行山look同居家服飾一樣好有睇頭!

白色泳衣初熟誘惑

樂瞳的處女寫真集《See La Cilla》在檳城取景,佢表示今次寫真集走「初熟」女人味路線,讓大家睇住佢由少女邁向輕熟女!單單係封面一襲純白色連身泳衣,谷盡32D上圍,一個又一個的性感甫士,加上帶點無辜的眼神,便足以叫一眾男士乖乖陶腰包!

泳池玩水當然少不了!

而另一輯相則見到樂瞳換上一件粉藍和粉紅色相間的泳衣,紥起長長馬尾,在一部露營車中擺出各種誘人姿勢,感覺竟然有啲似雞排妹?

最後一輯相見到樂瞳去到檳城升旗山的情人橋,讓密密麻麻的愛情鎖作為背景,唔知佢幾時又會遇上命中的白馬王子呢?

来源: 东方新地


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments