➨2017張韶涵《纯粹·REMIX》世界巡回演唱會1118就在大马!点我购票❤

➨2017《周汤豪 NICKTHEREAL 帥到分手》大马巡演派对就在1202!点我购票❤

大台劇《使徒行者2》上星期大結局,結局如何就見仁見智啦,不過女主角黃翠如的演技就由開播到結局都成為焦點,日前某FB專頁就狠批翠如演技浮誇造作,瘋狂恥笑佢幾場喊戲!「天堂哥」袁偉豪睇唔過眼,喺社交網站發文維護好拍檔,力撐翠如係一位好用心的演員,仲寸爆對方話呃like方法有好多種,「如果你冇飯開,我可以請你吃一個飯盒」戲內戲外都保護住翠如BB,Man爆呀!

袁偉豪 翠如BB擦出火花

《使徒行者2》中,袁偉豪飾演的「徐天堂」與翠如BB飾演的「鄭淑梅」同為苗僑偉手下的臥底,兩人有唔少對手戲,經常鬧出唔少笑話,深受觀眾喜愛。雖然劇中翠如BB情傾周柏豪,不過袁偉豪永遠在翠如身邊,事事照顧有加,暖男天堂哥好波!

翠如變SM女王 胸襲袁偉豪雞排胸

早前一場戲中,翠如被人喺飲品中落藥,迷迷糊糊發花癲,竟然化身SM女王!翠如先係自己除衫唱歌,然後逼袁偉豪除衫又衫褲,袁偉豪大騷fit爆肌肉之餘,雞排胸亦難逃對方魔爪!

翠如演技被恥笑

雖然翠如BB一向無咩觀眾緣,但唔少人撐佢喺《使徒行者2》有進步,連「三哥」苗僑偉都公開讚佢!不過近日有FB專頁唔放過佢,狠批佢喺第29集中的三場喊戲,恥笑佢浮誇又造作!大家又點睇呢?

▲翠如知道周柏豪已死後爆喊。

▲跟住係得知柏豪竟然係被袁偉豪所殺,傷心到崩潰。

▲最後係翠如決定原諒袁偉豪,但傷心得來又掙扎,難以釋懷的痛哭。

該專頁仲借用劇中袁偉豪一段激動喊戲抽水,話袁偉豪係因為頂唔順翠如的浮誇演技,拍劇拍到好辛苦,所以要用玻璃樽打爆張枱洩忿!雖然外人睇就好似幾好笑,不過天堂哥就唔多高興啦!

袁偉豪霸氣護翠如

袁偉豪日前喺社交網站上載一張同翠如BB的合照,原來係為好拍檔發聲,向該個批評翠如演技的專頁反擊!「黃翠如小姐是一位很用心的演員,本人跟她一起演戲很能夠投入而且一點也不覺得辛苦!即使閣下不懂得欣賞,也請不要作這樣的評論來傷害別人,不要製造這機會來鼓吹大眾一起去攻擊她。」

文中亦加了唔少hashtag,言詞中都感到佢怒火,袁偉豪仲話呃like方法有好多,寸爆稱「如果你冇飯開,我可以請你吃一個飯盒」同時話自己演得好快樂。網民見到紛紛激讚,話佢喺現實中,一樣好似天堂哥咁永遠保護正妹!

来源: 东方新地


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~》请点我!

Comments

comments