藝人胡定欣與陳展鵬近日於無綫劇《同盟》內的曖昧關係,憑住女方主動獻吻,關係已邁進一大步,不過定欣事後卻拒認愛,但今晚劇情卻大逆轉,定欣主動送上門,不僅搔首弄姿,又於展鵬耳邊甜言蜜語,雖然展鵬一度拒絕,但後來又欲拒還迎,期間定欣更把展鵬上衣脫掉一半,繼而二人攬攬欲進一步親密接觸,不過說時遲,那時快,卻被突然返家的梁烈唯撞破好事,令二人相當無癮。

定欣與展鵬亦有大玩Cosplay戲份,一個扮海盜,一個扮跳跳虎氹梁舜燕返家,造型相當搞鬼。而張秀文亦有拋出34D「導彈胸」,使出美人計胸壓鄭子誠,從而盜取鄭子誠身上物件。

▲張秀文晒「導彈胸」。

▲張秀文仲有露背。

▲相當吸睛。

▲張秀文色誘鄭子誠。

▲邊有得輸呀!

▲張秀文成功盜取鄭子誠身上物件。

▲胡定欣主動送上門。

▲胡定欣想同展鵬親熱,但係展鵬唔多願意咁喎!

▲胡定欣想咀嘴。

▲展鵬欲拒還迎。

▲都係嚟啦!

▲衫都除咗一半!

▲就喺呢個時間。

▲有人返嚟!

▲梁烈唯突然返嚟,搞到胡定欣同展鵬好無癮。

来源: on.cc


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments