無綫請到陳松伶(松松姐姐)出山拍《全職沒女》,更加拋棄昔日女神形象,以詼諧角色呈現大家眼前,好在傻大姐形象尚算討好,播映三集以來,口碑不俗!除咗松松姐姐係焦點之外,有份演出嘅「霞姐」楊卓娜亦有睇頭,尋日嗰集「霞姐」更嚟個性感大解放㖭,網民仲話平日「霞姐」收收埋埋,今次終於「脫」喇!

▲霞姐性感大解放!

喺《愛回家》憑「霞姐」一角彈起嘅楊卓娜,喺劇中扮演張兆輝前妻,尋日劇情講到,楊卓娜有位失意嘅音樂男朋友,為咗令男友上位,於是搵身為大公司老闆張兆輝幫手。

▲霞姐愈嚟愈有女人味。

成場戲喺泳池邊拍攝,喺得泳池,有三點色是常識吧?「霞姐」亦冇令大家失望,曬長腿之餘亦露出豐滿上圍,一改過往《愛回家》斯文形象變成火辣人妻。

▲霞姐都係一啲有新材嘅女人。

網民表示霞姐套三點式「好有人妻feel」、「早幾年愛回家應該露啦」、「一直都覺得霞姐好正」,但亦有網民反指,霞姐「縮肚縮得好辛苦」、「平時衣著望落去好大咁,一著泳衣細左一兩CUP」。

▲網民表示,識睇一定睇霞姐。

▲楊卓娜一身三點式你又覺得點?

▲張達倫、楊卓娜喺新劇再做情侶。

如果你有細心留意劇情,你會發現霞姐嗰位失意嘅音樂男朋友,正正就係喺《愛。回家》合演情侶嘅「嚴謹」張達倫。嚴謹同霞姐喺《愛。回家》係公認非常合襯嘅情侶,仲試過以「情侶檔」一齊拍廣告、出席活動,都算係網民喜歡嘅螢幕情侶。

▲兩個都唔同形象,你又鍾唔鍾意?

今次嚴謹同霞姐一反喺《愛回家》嘅暖男同斯文形象,一個做不羈浪子,一個做火辣人妻,唔知你又鍾唔鍾意呢?

来源: eweekly


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤ ▸请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~▸请点我!

Comments

comments