金像影后妮歌潔曼(Nicole Kidman)與麗絲蕙絲潘(Reese Witherspoon)、莎蓮活德麗(Shailene Woodley)演出嘅HBO劇集《Big Little Lies》正在播出,劇集講述三位各自有秘密心事嘅媽媽,而因為學校發生一宗凌欺事件,讓家長展開對立關係。

現年49歲嘅妮歌潔曼與「泰山」亞歷山大斯卡加德(Alexander Skarsgard)於劇中飾演夫婦,妮歌有個靚仔又年輕嘅老公,表面上有個幸福家庭,但實際上妮歌要不停滿足老公嘅變態性要求。

於新一集中,妮歌有唔少裸露大膽場面,亞歷山大唔單止會粗暴與妮歌發生關係,佢又要求妮歌透過視像向佢展示裸露身體,又於床上自慰,難得貴為影后嘅妮歌唔錫身,願意上演多場意識大膽場面。

更多有趣文章:
1. ◤U Mobile booKu有奖送❤◢ 马上参加就免费送你『iPhone 7』+ 多份『booKu优惠卷』等你来赢取 ㄟ(≧∀≦ㄟ) 只要完成几个简单步骤,这些『大奖』就非“U”莫属啦~

2. ◤洗衣必知 の 3 个常识!◢ 如果你发现衣服越洗越髒,因为你犯這3个错误…..唉哟!那么多年都白洗了~难怪衣服都不耐穿(╥﹏╥)

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~❤

 

 

 

来源:苹果日报

Comments

comments