最近喺無綫劇入面,又成功彈出位宅男女神啦!就係《迷》嘅簡淑兒,仙氣十足,而且扮學生妹都似模似樣!

▲就算27歲,簡淑兒扮學生妹都似模似樣!

簡淑兒

至於簡淑兒係演員都係歌手,係女子組合「少女標本」成員之一。因為佢嗰樣夠晒甜,所以之前參演《愛回家》嗰時,俾宅男推上女神之位。最近喺《迷》入面,因為着緊身衫,令唔少網民討論佢身材㖭!


▲簡淑兒一啲都唔似27歲,嗰樣勁甜美。


▲但又可以勁仙氣,唔怪得叫仙氣女神。


▲就係呢張相,搞到宅男哇哇叫!

▲簡淑兒平時打扮都係CUTE CUTE地。(簡淑兒Instagram圖片)

▲高貴亦得,得咗。(簡淑兒Instagram圖片)

▲簡淑兒在《愛.回家之八時入席》中飾演會計部秘書Elsa。(簡淑兒Instagram圖片)

来源:hk01

更多有趣文章:

1. ◤U Mobile booKu有奖送❤◢ 马上参加就免费送你『iPhone 7』+ 多份『booKu优惠卷』等你来赢取 ㄟ(≧∀≦ㄟ) 只要完成几个简单步骤,这些『大奖』就非“U”莫属啦~

3. ◤洗衣必知 の 3 个常识!◢ 如果你发现衣服越洗越髒,因为你犯這3个错误…..唉哟!那么多年都白洗了~难怪衣服都不耐穿(╥﹏╥)

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~

 

Comments

comments