OMG~鄧麗欣和方力申公開宣布分手後,方力申獨自面對傳媒同網民指罵,點知原來鄧麗欣(Stephy)竟然在台灣風流快活,小方流下的男人淚,換來的卻是….真係慘慘豬了!

fanglishencry1

fanglishencry2

據香港壹周刊的報導,鄧麗欣(Stephy)台灣甜蜜四日遊,方力申真係睇唔到好過睇到;十年情忽然結束震驚全港,Stephy趁住風頭火勢,將個波拋俾小方,同日去台北會新歡。

fanglishencry3

圖片來源:壹週Plus

fanglishencry4

圖片來源:壹週Plus

fanglishencry5 

圖片來源:壹週Plus

3月19日,Stephy一見陽光就單拖參加法會,以黑口罩遮面嘅佢戒心相當高,入到寺廟先稍為拉低口罩。翌日下午(20日),兩人去到蜜月勝地日月潭,見個景咁靚,都忍唔住要拎碌神棍出嚟攬腰自拍;其後喺附近拍拖散步,買吓生果,食吓茶葉蛋又一day。

台灣之旅第三日(21日),TB餵Stephy食全台北嘅甜蜜肉粽。同新歡共度三日美好時光, Stephy第四日明顯放低戒心,有講有笑喺公園散步,其後仲連頸巾都除埋。

fanglishencry6

圖片來源:壹週Plus

昨天(22日)Stephy同TB新歡散完步,首度為情變作出回應。Stephy表示暫時未同小方聯絡,亦暫時唔講復合可能性。被問到同鄧衍敏(小牛)關係,Stephy相當愕然表示「呢個係台灣朋友囉」、「呢個係今次嚟(台灣),所以嚟照顧我嘅朋友」;而提到小方所講「解決唔到嘅問題」,Stephy亦否認係鄧衍敏。

黑晒面嘅Stephy慢足新歡半條街,其後返酒店又搵朋友護駕,可惜行錯路,睇嚟Stephy真係以為劈腿唔會被發現,所以咁錯愕喇!

fanglishencry8

圖片來源:壹週Plus

fanglishencry87

圖片來源:壹週Plus

 fanglishencry9

圖片來源:壹週Plus

影片請看> 壹週Plus (請點我)

 

资料来源:viralcham

Comments

comments