◤分手不是那么简单!?◢ 洪永城三度偷吃蔡思贝! 唐诗咏实在是忍无可忍才爆发?! 网民:"姣精"遇着脂粉客!

洪永城在分手聲明中,刻意強調分手唔涉及第三者,不過根據可靠消指今次唐詩詠同洪永城分手,導火線係因為洪永城有第三者,而呢個第三者就係蔡思貝。在去年年頭,洪永成同蔡思貝拍《味想天開》時,出名姣同玩得的蔡思貝,主動撩向來貪玩的洪永城,雖然當時兩個分別都有另一半,不過佢哋都玩得好埋,仲約埋一齊去做運動,件事被報道出來,在有圖有真相情況下,唐詩詠仲好信得過男友。

點知今年初洪永城同蔡思貝因為要宣傳新劇,佢哋又再經常情侶檔拍住上,遇啱蔡思貝俾男友麥秋成飛甩,所以佢成日搵洪永城出來解悶慰籍,佢哋瞞住唐詩詠越行越埋,洪永城更俾人撞破深夜車住蔡思貝,而且件事有人話返俾唐詩詠知道,所以唐詩詠同洪永城當時冷戰左一段時間,唐詩詠仲飛咗去韓國散心,佢在ig發表過傷心留言,暗示不被珍惜,心情跌至谷底,更希望可以短時間上帝賜予我們短暫失憶的時間。

不過話咁快又俾洪永城氹掂,在農曆新年嗰段時間,佢哋和好一齊出席朋友團拜活動。

好唔夠兩個月成,因為拍《大帥哥》,洪永城同蔡思貝又再走埋一齊,當然食過返尋味,有同佢哋同劇嘅演員,睇唔過眼佢哋成日趁未埋位嗰陣䁥埋一二邊談心,於是向唐詩詠通風報信,叫唐詩詠睇實啲佢男友,加上四月嘅時候唐詩詠去咗北京拍《天命》外景,在當地留咗大半個月,呢段時間洪永城完全冇王管,據知喺呢段時間唐詩詠發現洪永城做咗啲,佢唔再接受到嘅事。到唐詩詠返回香港之後,決定忍痛向洪永城攤牌分手。

本刊打電話俾蔡思貝,問佢知唔知洪永城心情點?佢表示:「人哋啲嘢費事去講咁多啦人!(但係有消息話你係第三者?)係咩,咁唔係好方便答你,我食緊飯呀,我⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯唔同你講住啦 bye bye !」口窒窒到呢!

来源: nextplus


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments