最近凭《使徒行者》爆红的绿叶,许绍雄「欢喜哥」,搞笑又得,正经又得,演奸角又得,演好人更是深入民心,演技一流。

許紹雄1992年結婚,今年就係佢同太太結婚25周年「銀婚」紀念。佢喺社交網上載咗同太太、女兒嘅合照,見到三人面前有個結婚周年紀念蛋糕,一家三口好溫馨,單看張相都感受到愛同幸福,許紹雄簡單留言「銀婚快樂」,一切盡在不言中。而許紹雄女兒已經長得亭亭玉立,漂亮可人,顏值相當之高!

阿女新加坡讀大學

東網致電許紹雄,他表示今次專程飛到新加坡會合太太和女兒許偉晴,一家人齊齊慶祝。問許紹雄給太太甚麼驚喜﹖他說:「冇呀,食餐飯囉,最驚喜咪就係我記得囉,哈哈。好耐都冇慶祝結婚紀念,因為好多時記得已經過咗,所以今年已經好驚。」許紹雄透露特別買了香水送給太太。

許紹雄的女兒許偉晴已經20歲,正於新加坡讀大學,尚有一年就大學畢業,網民激讚她夠索,有條件入行發展。問到許紹雄他的女兒可有與趣加入娛樂圈,他說:「唔會,佢對娛樂圈冇興趣,個女依傢讀緊大學,仲有一年先畢業。」

图文来源: 东网


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~

Like Rojaklah TV Facebook!随时观看Video,给你Happy给你FUN❤

Comments

comments