唐文龙日前靠《溏心风暴3》咸鱼翻身,凭着44寸胸肌成功吸引师奶们的眼球。

參加過新秀

不過其實Michael除咗係實力演技派,原來都係唱得之人,佢喺1993年參加過新秀歌唱比賽,喺台灣出過國語唱片。近日佢上無綫節目《流行經典50年》,唱番當年佢喺台灣發行首張唱片入面嘅歌曲《我要怎麼知道你愛我如果我們永遠不說》,而無綫TVB Facebook官方專頁就上載咗呢段片畀觀眾重溫。其實唔少網民見到Michael首歌嘅歌名咁長嘅時候,都話覺得好搞笑。

眼神迷倒網民

到Michael一開聲,大家即大讚有料到喎!最緊要係Michael一口氣唱出成17個字咁長嘅歌詞,完全面不改容,唱得不知幾咁投入同深情,講真你估中間冇抖氣位,係咁易唱咩,要有番啲實力先唱到㗎!網民睇完呢段片唔止畀Michael嘅眼神迷倒,仲話愛你嘅說話一定會講出口,Love you,大家都係冷靜啲先!

来源:东网


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~

Like Rojaklah TV Facebook!随时观看Video,给你Happy给你FUN❤

Comments

comments