▲等你哋派帖~~

62歲藝人陳榮峻在年初的無綫職工盤菜宴上,向拍拖三年的57歲女友吳香倫求婚,昨晚二人在無綫節目《1+1的深情》的訪問播出,感動到不少觀眾。在節目中,主持田蕊妮更操刀為二人拍婚照。

至於一對新人的婚期,陳榮峻回覆東網稱初定為7月10號在教堂舉行天主教儀式的婚禮,實行搞大佢,給吳香倫一個名份,正式榮升為陳太。陳榮峻說:「其實呢個日期我都係初定,因為仲有好多手續要搞,我哋喺教堂行禮,要攞洗禮紙,得教堂批准先得,又要去婚姻註冊處登記,要貼紙出嚟……所以唔知會唔會延期都未知!」由於二人仍為無綫開劇,還得向公司請假,而遠在新西蘭工作的女兒亦會出席,陳榮峻稱:「個女喺當地剛轉新工,佢都會請假返嚟參加我婚禮。」

▲祝一齊切順利~祝一齊切順利~


「黃昏戀」一對主角,吳香倫及陳榮峻。

二人婚照終於曝光。

▲去年12月求婚成功!(資料圖片)

▲一定搞大佢!


畀番個名份吳香倫!

来源: on.cc


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~

Like Rojaklah TV Facebook!随时观看Video,给你Happy给你FUN❤

Comments

comments