➨2017張韶涵《纯粹·REMIX》世界巡回演唱會1118就在大马!点我购票❤

➨2017《周汤豪 NICKTHEREAL 帥到分手》大马巡演派对就在1202!点我购票❤

▲好開心呀!

藝人陳嘉寶11月25日就會舉行婚禮,今日就同一班朋友搞番個婚前派對,好姊妹賴慰玲IG Story上載現場影片,現場仲見到陳凱琳添,賴慰玲仲好搞鬼喺片上面寫住:「好嘈!個個都爭住影人裙底」勁爆笑!

呢個婚前派對不得了喇,以美少女戰士做主題,見到陳嘉寶美少女轉身變,真係會變成戰士!現場仲見到禮服幪面俠添,唔知邊個扮嘅呢?而其他美少女戰士就係舉機拍嘢,玩得好開心!另外,同場嘅蔡穎恩都喺IG晒咗好多相!

教做蠱惑人妻

賴慰玲接受東網訪問,佢話大家玩得好開心,但自己因懷孕腹大便便未有Cosplay,只係着上美少女圖案睡衣到場:「佢哋扮咗好耐美少女戰士,又不斷扮變身,但好多時間都係Girls’ Talk,我哋傾偈,我主要功用係教佢做一個蠱惑人妻!(點蠱惑法?)要識得氹佢未來老公開心,對方開心,自然又會氹佢開心囉!我哋都不斷祝福佢,希望佢可以早啲有BB。」

▲個蛋糕好靚!

▲陳嘉寶轉身變!

▲好似玩得好開心。

▲現場仲有禮服幪面俠。

▲賴慰玲(左)個肚凸晒出嚟!

▲陳瀅(左)嘟嘴扮錫陳嘉寶(左2)。

▲美少女轉身變,會變成戰士!

▲錫錫先啦!

▲型!

▲陳嘉寶滿場飛。

来源: on.cc


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments