周身唔舒服 GaGa喊晒驚生唔到BB

GaGa擔心身體唔容許佢生BB。

31歲樂壇天后Lady GaGa嘅紀錄片《女神卡卡:五呎二吋》(Gaga: Five Foot Two)日前推出,繼公開回應同天后麥當娜(Madonna)不和事件之後,現時再真情流露話擔心未來冇得做媽媽。

紀錄片中播出GaGa因難抵痛症折磨要找按摩師幫手按摩紓緩痛楚,加上2013年她曾接受髖骨手術,想起自己健康狀況不禁流淚:「我直程唔知道生BB會係點,我諗我可以懷孕,不過我唔知,唔知我嘅髖骨會點,我真係唔X知。」

另外,GaGa亦有喊晒講每逢事業攀上高峰,感情方面總會受打擊,跟另一半分手:「我可以為超級碗演出感到好興奮,不過我總係想起當我賣出1000萬張專輯,我失去Matt Williams,我賣出3000萬張,我失去Luc Carl,我接到部戲,我失去Taylor。這已是我第3次心碎。」

 

Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~请点我

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事》请点我

 

来源:hk.cc

Comments

comments