藝人樂瞳出席新城訪問,穿上緊身小背心的她身材玲瓏浮凸,上圍明顯升cup,問到是否去了韓國「整形」?樂瞳表示:「因為係飲全脂奶嘅效果,搞到全身都肥晒,同埋唔同內衣都有唔同效果。」問到升了多少cup?樂瞳說在C與D之間,由32B變到33C,雖上圍變豐滿,但背厚、手臂粗,所以都已戒掉飲奶及做運動。

▲今次真係好誇張啵~~

▲依家上圍喺C與D之間,望落非常玲瓏浮凸。

▲加埋呢個挺胸收腹動作,真係好有效果!

▲不過佢就話已經戒咗飲奶,怕全身都肥。

問到可有人找她拍性感戲?她笑言:「近日係拍緊葉念琛嘅戲,但唔使性感,係做番一個女演員。」不過樂瞳坦言母親有認真問她是否以後都行性感,其實她只是想趁仍能夠捉住青春的尾巴時影寫真集留念,到將來結婚做埋媽媽先影就太遲。

来源: on.cc


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments