無綫新一代咪神 陳偉琪 (Vicky) 以驕人身材聞名,36E上圍無出其右,次次出場都搞到一眾男士噴晒鼻血!Vicky性感火辣,照理應該追求者眾,但佢卻奇怪地甚少傳出緋聞,原因係佢已經有個大隻男新歡Billy啦!呢日本刊發現Vicky與Billy去酒吧happy,期間Vicky熱情奔放,將Billy由上到下喪摸,仲伸埋脷入對方耳仔!唔通係土地問題太嚴重,索性當眾解決?

酒吧上下其手

當日凌晨時分,Vicky與大隻運動教練Billy去到一間酒吧,期間齊齊掟飛鏢。不過Vicky未有出手獻技,反而攬到Billy實一實,以36E巨咪頂住對方,小編估計Billy應該難以專心,唔會高分…

Vicky唔出手掟鏢,原來因為雙手有緊要事做!本來Vicky都只後摸住Billy結實胸膛,但之後愈掃愈低,疑似摸住男方重要部位… 真係好狼死!

 

火辣舌頭攻勢

出手都未夠,Vicky更深明手口並用的道理,個頭慢慢靠近Billy,之後伸埋條脷入對方耳仔!見到Billy好似合埋雙眼享受咁……

 

男方摸Pat反擊

Vicky與Billy掟完鏢返埋枱坐低,不過Billy對手依然未有停下來,狂摸女方PatPat!

在公眾地方親熱始終唔夠盡興,Vicky與Billy最後雙雙回到男方位於天后的寓所過夜,上樓溫馨度春宵!

 

參選港姐入行

現年25歲的Vicky參選2013年港姐入行,憑36E火辣材成為TVB新一代咪神,入行以來參演過逾20部劇集,亦有擔任節目主持。Vicky在節目及社交平台都經常大派福利,搞到男性粉絲們狂噴鼻血!

 

劇集狂晒胸

Vicky就算唔係着三點式泳衣,都一樣勁有壓迫感!

而每次在劇集中演出,Vicky都會展示其超強的事業心,露出深深事業線請大家眼睛吃冰淇淋


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~❤

 

 

 

 

 

 

 

 

来源:东方新天地

Comments

comments