◤谁说婚变?谁说离婚?◢ 杨幂同刘恺威庆祝42岁生日Sweet到爆!她做了『这件事』让千万网友都葡萄了~


劉愷威同楊冪曾經傳出婚變,但今年8月楊冪就被影到抱住囡囡湊佢返學。雖然有拍楊冪疏於照顧囡囡(小糯米),不過楊冪喺出席活動時回應過,自己一有時間就會湊「小糯米」返學,仲話「小糯米」好鍾意返學,與同學玩得好開心。

雖然有傳劉愷威同楊冪婚姻亮起紅燈,喺微博上嘅交流亦唔多,不過今日喺劉愷威42歲生日,楊冪都有喺微博同老公講生日快樂:「遠在新疆但不吃肉的糯米爸爸,生日快樂,多吃瓜果~其他的話,我們悄悄說 @劉愷威」,劉愷威亦有喺微博回覆話:「攢勁的很,謝謝米兒媽媽happy~happy。」

不過就有網民發現,楊冪同一句說話:「其他的話,我們悄悄說」講足3年,到底係楊冪懶得諗定係真係咁多嘢同老公講呢?


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~❤

 

 

 

 

 

 

来源:苹果日报