洪永城13年拍《載得有情人》時力追「不能錯過的女友」唐詩詠,終於俾佢得米追到手,坐正做男友。不過有人歡喜有人愁,同唐詩詠以契哥契妹相稱的馬國明,只能繼續做兵,默默守護契妹!日前Tony同馬明以「情敵檔」出活動,兩人於台上冇交流冇偈傾,台下接受訪問時更互寸不和到出晒面!唐詩詠夾晌兩個男人中間,好難做喎!

洪永城同唐詩詠拍拖3年,雖然外界一直唔睇好,亦曾傳出洪永城偷食蔡思貝,但兩人感情反而越趨穩定,早前有傳兩人已去到同居階段,更一齊去西半山睇樓!

唐詩詠同洪永城打風打唔甩,難為契哥馬國明又要繼續食自己!日前馬明同洪永城一齊出騷,兩個一人一句互窒,盲嘅都知不和!提到活動酬勞,馬明勁寸話對方收得貴,仲踢爆依家人人叫洪永城做「一哥」;而洪永城都不甘示弱,晌情敵面前自爆同唐詩詠嘅sweet事,又話會分番今次酬勞俾女友,搞到馬明勁葡萄!

 

不過馬明把口點寸都冇用,爭贏嘅始終係洪永城!所以佢近期都好風騷,除咗出席月餅活動時俾周秀娜餵食,同黃翠如、黃浩然拍新劇《我瞞結婚了》時仲萬歲請劇組食糖水,等全世界都分享下佢同唐詩詠有幾甜!

 

 

 

 

来源:东方新天地

Comments

comments