哭戏Queen龚嘉欣无视禁色令, 脱下浴袍内里只穿黑色「高叉泳衣」超吸睛! 连刘佩玥都被比下去了?!

➨全马最火红のBazaar来到槟城啦!!本地艺人陪你一起High翻【原制原创大满秀】~请点我!!

➨全城最“牛”的圣诞节就在Quill City Mall⭐Shopping也能赢取免费机票来回澳洲!~请点我!!

為了紀念入行九周年嘅龔嘉欣,她早前親自策劃拍攝一輯激罕性感相,引起不少網友關注,而日前正忙於為無綫新劇《堅離地愛堅離地》趕戲嘅佢,日前到灣仔拍攝一場泳池戲,仲以一件頭泳裝上陣,原來今次係Katy入行9年首次著泳裝拍劇。龔嘉欣接受《香港01》訪問時表示該泳衣是私伙,至於會否怕早前TVB的禁色令時,她就話唔擔心,「游水着泳衣都係正常,所以唔擔心,出嚟符合劇情,健康就得。」

▲唔知龔嘉欣係咪開始走少少性感路線?


同場有份一齊拍攝落水戲嘅劉佩玥都凍到騰騰震。

拍攝期間,以一件頭泳裝上陣的龔嘉欣,自言為了今次拍攝,事前做足準備工夫,「我覺得一件頭泳裝相對比堅尼更難着,因為會更顯露到身形,尤其是下身高叉三角骨位,好容易走光,要好小心處理,所以事前已經做足安全措施,貼了很多膠紙以防萬一。」昨晚撞正拍攝泳池戲也是她28歲生日,Katy亦有在IG發言,指過去一年自己成熟了許多,「事業和生活都平穩渡過,少點紛擾的是非,多了對周遭踏實的體會,每一天都是辛勤學習的過程。」龔嘉欣笑言今年生日非常難忘,因為她不諳水性,「入行以來都未試過拍落水戲,今次亦係第一次穿泳裝拍劇,其實我不懂游水,為免阻礙拍攝進度,所以一早向導演申請免落水令,當係『生日禮物』。」

至於去邊度?Katy就笑言連期都未度到,暫未想到地點。

她透露曾經有諗過跟『少婦聯盟』幾個好姊妹搞一個睡衣派對慶祝生,「不過最終都要開工,所以搞不成,其實每年生日都在工作中度過,都幾感恩,如果沒有工開,我反而覺得不自在。」但最開心一定係一班粉絲送上28個壽包俾佢喇,講到生日願望,竟然唔係想快啲搵到Mr.Right,「最希望可以安排一個family trip,跟所有家人一齊去旅行。」

来源: hk01


Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~》请点我!

Like 走咯 我们吃喝旅行去 Facebook!》请点我!

Comments

comments