玩嘢咩?!《降魔的》剧情估他唔到, 马国明亲生父母竟然是金刚和小仪! 网民: Excuse me?

➨2017張韶涵《纯粹·REMIX》世界巡回演唱會1118就在大马!点我购票❤

➨2017《周汤豪 NICKTHEREAL 帥到分手》大马巡演派对就在1202!点我购票❤

▲馬國明身世揭盅。

台慶劇《降魔的》今晚一集講到馬國明到金剛及阮小儀開設的麵店幫襯,還答應替他們找明星來光顧替二人宣傳。馬國明帶劉佩玥到麵店時發現該店舖已丟空多時。胡鴻鈞告訢馬國明金剛及小儀是鬼魂,劉佩玥翻查三十年前的新聞,得知該店舖曾發生火災,二人被火燒死,留下了一名四歲的兒子。

➨2017張韶涵《纯粹·REMIX》世界巡回演唱會1118就在大马!点我购票❤

馬國明再次返回麵店,發現店鋪失火,即時撬開鐵閘入內,救人時發現一個寫有自己名字及自己幼時聲音的公仔,原來金剛及阮小儀正是他的父母,令他的孤兒身世之謎終於揭盅。

▲馬國明嘅親生父母原來係金剛同小儀。

▲好大火呀!

▲金剛着晒火。

▲馬國明好驚!

▲馬國明搵到個佢細個嗰陣嘅公仔。

➨2017《周汤豪 NICKTHEREAL 帥到分手》大马巡演派对就在1202!点我购票

▲馬國明細個就係有呢隻公仔。


▲馬國明終於知道咗啦!


▲馬國明細個同小儀被困。


▲好慘呀!


▲劉佩玥幫手。


▲馬國明睇番三十年前嘅報道。

来源: on.cc


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~》请点我!

Comments

comments