◤看到心都痛!◢ 诗咏BB分手依然专业开工! 眼肿肿还要拍婚纱照…落寞到一个极点! 网民: 要振作啊!

▲呢個畫面….

與洪永城分手的唐詩詠,下午駕車離開將軍澳寓所,直駛往石澳,落車時面上勉強帶點笑容,眼腫腫的她換上婚紗會合藝人楊潮凱拍攝劇照,情海翻波但卻要披上婚紗,唐詩詠可謂百般滋味在心頭,只見她鏡頭前笑晒口,鏡頭後難免有點落寞!其後被問到狀態麻麻,她說:「係呀!有啲攰(你眼腫腫?)有時會水腫。(影婚紗照係咪你期待嘅場景呀?)唔……係囉。」

問到是否因想等洪永城一起回應?詩詠說:「ER…..多謝大家關心,我諗我哋會再去商討一下。(有聯絡?)我唔再答任何問題啦,因為實在太多不必要嘅野出現咗,希望大家體諒!」至於近日關於她的新聞愈來愈多,甚至爆出有追求者,問到會否不開心?她亦以「多謝大家關心,我哋會處理架喇!」作結。

▲眼腫腫面腫腫。

▲唔係幾開心咁。

▲唉….

▲鏡頭後好落寞。

強顏歡笑。

▲詩詠都話呢個係佢期待嘅場面。

▲主角就….

来源: on.cc


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤》请点我!

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~~》请点我!

Comments

comments