◤黄宗泽借拍戏实"沟"翠如BB?◢ Kiss戏超投入! 还出手箍实翠如一起睇剧本, 完全当其他人不存在! 网民: 这次萧正楠危险啦!

無綫小生筍盤愈來愈少,近年進軍飲食業又坐擁半億物業的黃宗澤 (Bosco) 絕對係筍盤,佢與 黃翠如 多次合作拍劇,親熱kiss戲拍到爛,仲搞到翠如男友蕭正楠打爛醋酲!最近拍《溏心風暴3》,Bosco與翠如又再埋牙,日前在迪士尼拍外景,鏡頭前兩人在童話世界浪漫啜爆,鏡頭後Bosco對翠如依然猴擒,捉手臂一齊玩手機,飯後又旁若無人攬到實,明剃蕭正楠眼眉喎!
廣告

拍《幕後玩家》變兄弟

Bosco向來媾女唔眨眼,去年佢同翠如合作《幕後玩家》時已經有親熱戲,今次《溏心風暴3》再演情侶,蕭正楠呷晒大醋!不過劇情需要冇得揀,據知翠如惟有每次事前都同男友備定案。而為減輕蕭正楠醋意,Bosco早前公開表示自從拍完《幕後玩家》,與翠如、蕭正楠和張繼聰成了四兄弟,此後與翠如名正言順玩到癲,不時有身體接觸!

深情啜爆

早前Bosco與翠如一早入迪士尼樂園為《溏心風暴3》拍外景,二人寓工作於娛樂,邊拍邊玩,由朝拍到晚終於到戲肉,二人情深咀嘴,Bosco試位多次後,深情啜爆翠如,一臉陶醉,非常投入!

箍實睇劇本

拍至晚上7時全劇組到中餐廳放飯,飯後小休時,Bosco拿出劇本與翠如一齊睇,期間佢突然出手箍實翠如條頸,令對方挨近自己,只見翠如照單全收,未有半點抗拒。呢一幕攬到實旁若無人!就連坐喺一旁的韋家雄亦見怪不怪,扮睇唔到。

蜜遊迪士尼

難得去到主題公園取景,翠如同Bosco兩個大細路邊拍邊玩,難理樂園人頭湧湧,不停畀自由行影相。見翠如好鍾意戴卡通帽扮cute,Bosco亦細心地為佢整理,然後攬埋一嚿笑到癲。

又見到Bosco捉實翠如手臂,兩個人睇一部手機,又不時互相追打,歡樂指數爆晒燈。

如果唔係有劇組在場,真係以為佢哋入樂園拍拖!

「澤楠」相遇零交流

兩男相遇,唔通真係份外眼紅?日前蕭正楠與Bosco在將軍澳電視城的飯堂相遇,Bosco與助手拍完外景返廠,而拍緊《宮心計》的蕭正楠就與馬明同枱食飯。「澤楠」一個坐東一個坐西,見到面都冇兩句。

黃宗澤回應

被指搞到蕭正楠呷醋,Bosco日前接受本刊訪問表示,佢同翠如仲有蕭正楠係三兄弟,經常都會玩到好癲。如果要呷醋的話,上次《幕後玩家》咪仲激!咁點解同蕭正楠喺飯堂見到都各自食飯,冇打招呼呢?Bosco就話佢哋其實有打招呼,不過各自食飯咁解,仲反問係咪想傳兩人不和,為《溏心風暴3》同《深宮計》做宣傳!

来源:东方新地


Like 玩嘢兄弟团 Facebook!带大家玩翻全马high翻天~❤

Like Rojaklah Facebook!不出门也能知天下事~

Comments

comments